Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu retira de la via pública una quinzena de cotxes intervinguts judicialment

La Seu retira de la via pública una quinzena de cotxes intervinguts judicialment

L'Ajuntament rep el vistiplau de Justícia i demana disposar d'un dipòsit judicial Aquest any passat la Policia Municipal també va detectar 32 cotxes abandonats
Cotxe abandonat a prop del parc de Bombers
13/03/2012 18:50

La Policia Municipal de la Seu d'Urgell ha retirat recentment una quinzena de cotxes intervinguts judicialment i en mal estat que es trobaven situats en diferents espais públics de la ciutat. Els vehicles presentaven un important estat de deteriorament, fet que comportava un greuge tant mediambiental com visual per als urgellencs.

Aquests vehicles procedien de diferents actuacions policials dutes a terme pels cossos de seguretat. Després d'identificar els diferents punts de la via pública de la Seu on es trobaven aquests cotxes, la grua municipal els ha anat retirant per portar-los fins al desguàs.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha manifestat que “l'Ajuntament i el Departament de Justícia treballen per trobar una solució definitiva per a aquest tipus de vehicles intervinguts”. Batalla ha explicat també que “aquesta solució passaria per disposar a la ciutat d'un dipòsit judicial de vehicles”.

Mentre aquest objectiu no sigui una realitat, l'Ajuntament de la Seu continuarà vetllant per evitar-ne l'acumulació i la mala imatge que donen.

Des de la Policia Municipal de la Seu d'Urgell es vol remarcar que no és el mateix un cotxe intervingut judicialment i un cotxe abandonat. Els segons són aquells que estan al carrer durant mesos i presenten indicis evidents d'estar descuidats, encara que es trobin correctament aparcats. Durant l'any 2011, el cos va retirar un total de 32 cotxes abandonats, que van ser portats al desguàs.

Mostrar formulari de contacte