Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu se suma a una campanya d'ajut al Perú

La Seu se suma a una campanya d'ajut al Perú

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació urgellenc ha obert un compte corrent pe fer-hi aportacions econòmiques

Perú - Mapa
Perú - Mapa
23/08/2007 14:17

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, que encapçala Anna Vives, destinarà un ajut econòmic a la campanya d’emergència endegada arran el terratrèmol que va sacsejar el passat 15 d’agost diverses ciutats del sud Perú, principalment les àrees de Pisco i Ica. Recordem que la catàstrofe ha provocat en aquest país de l’Amèrica Llatina més de 500 morts, més de 1.500 ferits i prop de 100.000 damnificats.

Després de les tasques d’actuació urgent en la primera fase d’emergència, en les quals hi han col•laborat diverses institucions i entitats del nostre país, cal fer un important esforç de reconstrucció de la zona. Una vegada més el municipi de La Seu s’afegeix a la campanya d’emergència per donar resposta als efectes d’aquest terratrèmol endegada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins les actuacions del Comitè Català d’Ajut Humanitari i d’Emergència, està dirigida a la reconstrucció postemergent i orientada a pal•liar els efectes d’aquesta emergència dins la filosofia de reconstruir per transformar.

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de La Seu, format pel consistori urgellenc i les ONG,s La Seu Solidària, Càritas, Creu Roja, Pirineu amb el Sàhara i Mans Unides, ha obert a la nostra ciutat un compte corrent per tal que tothom que hi vulgui col•laborar pugui fer les seves aportacions econòmiques a Caixa Girona al número 2030 0330 27 3110000016. Els diners que es recullin aniran directament a la reconstrucció de les zones afectades pel terratrèmol, canalitzats pel Fons Català de Cooperació.

Mostrar formulari de contacte