Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu triplica els ajuts a les famílies amb fills a la Llar d'infants municipal

La Seu triplica els ajuts a les famílies amb fills a la Llar d'infants municipal

En aquest nou curs escolar s'atorgaran un total de 13 beques Es lliuraran ajuts a 14 famílies per a la compra de llibres escolars

La Grandalla - Aula Prefabricada
La Grandalla - Aula Prefabricada
16/09/2008 16:10

L'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha ampliat el nombre d'ajuts socioeconòmics que es destinen a famílies en situació de vulnerabilitat social i econòmica amb l'objectiu que els seus fills puguin accedir a la llar d'infants municipal La Grandalla.

En aquest sentit, tal i com ha explicat la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de La Seu, Anna Vives, per aquest nou curs escolar 2008-09 s'han triplicat el nombre de beques, passant de les 4 que s'atorgaven fins l'any passat, a les 13 aprovades per enguany.

Un altre tipus d'ajuts són els que s'atorguen en concepte de compra de llibres escolars. Enguany els gaudiran un total de 14 famílies urgellenques. Cal remarcar que aquest tipus d'ajut econòmic va a càrrec del Ministeri d'Educació. No obstant, l'Ajuntament de La Seu fa una aposta decidida per reforçar la subvenció del govern central i fa una aportació econòmica complementària.

La regidora de Serveis Socials, Anna Vives, ha volgut subratllar que els ajuts econòmics municipals, tant les beques per accedir a la llar d'infants com les dirigides a finançar llibres escolars, responen a l'objectiu de “cobrir les necessitats educatives de moltes famílies que tenen problemes per poder finançar despeses tan bàsiques com la compra de llibres pels seus fills i garantir que els nens i nenes de la Seu puguin accedir a l'educació de 0 a 3 anys”.

Mostrar formulari de contacte