Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu vol evitar filtracions a la xarxa d'aigua municipal

La Seu vol evitar filtracions a la xarxa d'aigua municipal

La Junta de Govern Local ha aprovat una inversió de 20.000 euros en la compra d'un aparell de detecció de fuites
El nou dipòsit d'aigua, al Poble Sec
08/07/2008 13:55

La junta de govern local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat la compra de material per a la detecció de fuites a la xarxa d'aigua potable de la ciutat. La compra de l'equipament, per un valor d'uns 20.000 euros, forma part d'una campanya d'estalvi d'aigua impulsada per l'àrea de Medi Ambient del consistori.

El regidor de l'àrea, Miquel Caminal, ha puntualitzat que la compra d'aquest material és una mesura preventiva, i que també evitarà accions de captació fraudulenta.

La iniciativa d'estalvi d'aigua va ser impulsada pel consistori el passat mes de gener, quan estava vigent el decret de sequera de la Generalitat de Catalunya. La compra de material per a la detecció de pèrdues a la xarxa municipal formava part del pla de mesures d'estalvi d l'Ajuntament. El consistori també ha promogut la instal.lació de dispositius d'estalvi d'aigua a les aixetes i cisternes dels domicilis, el tancament de les fonts públiques, la substitució del tipus de vegetació als parcs públics i la compra d'equips de reg per aspersió.

Mostrar formulari de contacte