Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Trobada Empresarial al Pirineu 2022 se celebrarà el 9 i 10 de juny a la Seu d'Urgell

La Trobada Empresarial al Pirineu 2022 se celebrarà el 9 i 10 de juny a la Seu d'Urgell

El retorn a les dates habituals d'abans de la pandèmia l'ha anunciat l'associació organitzadora, que ha escollit Josep Serveto com a nou president. Vicenç Voltes clou una etapa de set anys al capdavant de l'esdeveniment
Josep Serveto relleva Vicenç Voltes com a president de la Trobada Empresarial al Pirineu
05/03/2022 08:00

La 33a Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà a la Seu d'Urgell els dies 9 i 10 de juny de 2022. Per tant, l'esdeveniment recuperarà enguany les seves dates habituals prèvies a la pandèmia, després que les dues darreres edicions es van dur a terme a la tardor. L'any 2020, en plena crisi sanitària, va consistir en una jornada virtual, mentre que al 2021 va recuperar l'activitat presencial a la capital de l'Alt Urgell, però es va dur a terme a l'octubre. L'organització aspira a revalidar la xifra de 600 participants que ha assolit en aquesta darrera cita.

Les noves dates les ha anunciat l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu, que aquest divendres al vespre ha celebrat una Junta General en la qual han presentat Josep Serveto com a nou president. La candidatura de Serveto ha estat ratificada per unanimitat. Prendrà el relleu de Vicenç Voltes, que presidia l'organització des de l'any 2014, quan es va fer la 26a edició. Tot i això, Voltes continuarà com a membre de la Junta Executiva.

En el seu comiat al capdavant de la Trobada, Vicenç Voltes ha manifestat que està "convençut que en aquesta nova etapa que comença, amb Josep Serveto com a president, l'Associació continuarà creixent des de l’essència que ens caracteritza i la voluntat de posar en valor el territori, les nostres empreses i el nostre entorn". I avança que ho volen fer "com sempre, donant resposta a les circumstàncies de cada moment i amb renovat esperit jove, creatiu i emprenedor”. Paral·lelament, Voltes ha agraït la confiança d’organitzadors, patrocinadors i col·laboradors i ha destacat que personalment només té "paraules d’agraïment per aquests set anys de mandat", dels quals se n'emporta "molts aprenentatges i grans satisfaccions”.

De la serva part, Josep Serveto ha afirmat que, “és tot un honor poder incorporar-me com a president de la Trobada Empresarial al Pirineu" i ha agraït la confiança mostrada per Vicenç Voltes i per tots els membres de la Junta General. Per Serveto, la Trobada "és un repte il·lusionant" i un dels fets que li ha ajudat a decidir-se per assumir aquesta nova responsabilitat és el fet "que l´equip de la Junta el formin empresaris de reconeguda trajectòria i amb gran iniciativa i compromís”. L'empresari lleidatà hi ha afegit que vol seguir "generant sinergies amb els territoris de l’entorn de la Seu d’Urgell, on se celebra la Trobada, i especialment amb Andorra".

Josep Serveto, que forma part de la Junta Executiva de la Trobada des del setembre del 2018, és el CEO de l’empresa familiar Serveto HQL, dins la qual forma part de la tercera generació, amb més de seixanta anys d’història. Aquest operador logístic, amb seu a Lleida, ofereix serveis de transport per carretera (nacional i internacional) amb una flota pròpia de camions, emmagatzematge, distribució i enviament de càrrega marítima, aèria i duanes a tot el món.

Llicenciat en Administració d’Empreses per la Universitat de Lleida i diplomat en Ciències Empresarials, Serveto té molta experiència també en el tercer sector, atès que és President de la Fundació Privada Libra i Patró de la Fundació Aspamis, ambdues dedicades a l’atenció de les persones amb discapacitat psíquica.

Mostrar formulari de contacte