Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UdL mantindrà la Universitat d'Estiu a la Seu però hi planteja canvis

La UdL mantindrà la Universitat d'Estiu a la Seu però hi planteja canvis

El centre educatiu seguirà amb les dues setmanes d'activitat gràcies a un nou ingrés Albert Batalla fa una crida als veïns perquè també s'interessin pels cursos
Universitat d'Estiu de la UdL
15/02/2012 13:37

La Universitat de Lleida (UdL) mantindrà la presència de la seva Universitat d'Estiu a la Seu d'Urgell, però creu que cal un nou model de funcionament dels cursos. Una de les prioritats serà aconseguir una major implicació de la gent del territori.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha informat aquest dilluns al ple municipal de les darreres gestions fetes amb el centre d'ensenyament superior. Batalla ha destacat que finalment s'ha obtingut un "nou ingrés" que possibilitarà que la Seu segueixi tenint dues setmanes d'universitat d'Estiu. La mesura s'està acabant de pactar. La intenció inicial de la UdL per enguany era reduir la presència a la ciutat a una sola setmana, del 16 al 21 de juliol, a causa de les actuals retallades en l'àmbit acadèmic.

Tot i aquest acord final, Batalla ha posat l'accent en la necessitat que els urgellencs i urgellenques valorin més els cursos i s'animin a prendre-hi part, com la millor manera de justificar-ne la continuïtat. I és que bona part dels participants venen de fora la comarca.

L'any passat, la Universitat d'Estiu de la UdL va oferir a la Seu 19 cursos, que van comptar amb la inscripció de 327 alumnes. Actualment la UdL també fa cursos estivals a Lleida, Tremp, Àger, Erill la Vall i Seròs

Mostrar formulari de contacte