Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UEU promou un cicle de xerrades sobre seguretat a la muntanya

La UEU promou un cicle de xerrades sobre seguretat a la muntanya

L'activitat vol millorar la prevenció tant d'experts com de principants Les conferències seran durant els propers divendres al vespre a la Sala de la Immaculada

Esquí de muntanya
Esquí de muntanya
21/02/2012 17:01

La Unió Excursionista Urgellenca (UEU) organitza un cicle de quatre xerrades sobre seguretat a la muntanya. Està adreçat a tots els practicants d’esports a l’aire lliure, tant experts com principiants o bé aficionats esporàdics. Els objectius són la "millora dels coneixements, bones pràctiques i una disminució dels accidents".

Les xerrades es faran cada divendres a les 20.15 a la Sala de la Immaculada. Els temes que es tractaran, cobreixen aspectes com ara la prevenció d’accidents, la farmaciola de muntanya i primers auxilis, els salvaments i un tractament especial a la muntanya hivernal i allaus.

La primera conferència, aquest divendres dia 24, serà a càrrec de Juanjo Armendariz, metge del Sant Hospital i expert en medicina de muntanya. El 2 de març parlarà Francesc Garcia, cap dels GRAE de la Seu. El dia 9, intervindran Xavi Guillamó i Ricard Cabré. La cloenda serà amb Salvador Arroyo, de les unitats de muntanya de la Guàrdia Civil.

Les xerrades són gratuïtes. Com a complement, es farà una jornada pràctica a la muntanya. Aquesta darrera pràctica sí que requereix inscripció prèvia i estar en possessió de l’assegurança que cobreixi l’activitat.

El cicle compta amb el patrocini de Grifone i la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, l’Ajuntament de la Seu i la FEEC.

Mostrar formulari de contacte