Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UGT denuncia una reducció del servei d'ambulàncies al Pirineu

La UGT denuncia una reducció del servei d'ambulàncies al Pirineu

Segons el sindicat, es perdrà entre 108 i 120 hores d'atenció i es restarà professionals El col.lectiu considera "arbitrària" la remodelació del transport sanitari urgent

Hospital de la Seu d'Urgell
Hospital de la Seu d'Urgell
06/07/2011 16:39

La Federació de Serveis Públics (FSP) de la UGT Terres de Lleida considera "arbitràries" les retallades en el sector de les ambulàncies. Per al sindicat, això "suposarà que la capacitat de resolució de les emergències no sigui l’adequada”.

Pel que fa concretament al Pirineu, el secretari general de la Federació de Serveis Públics de la UGT, Pep González ha denunciat que és prevista una disminució d’entre 108 i 120 hores d’atenció, “restant professionals i deixant zones descobertes i desprotegides”.

La FSP-UGT també detalla que a la plana de Lleida es reduirà 63 hores diàries de servei i 20 professionals que treballen en dotacions d’ambulàncies. “Si ara l’atenció es fa en 10 minuts, amb les retallades l’espera pot arribar als 50 minuts”, asseguren. El sindicat creu que hi pot haver "conseqüències greus" en segons quines emergències. En algunes poblacions on hi ha servei de 24 hores es passarà a només 14 hores diàries.

Mostrar formulari de contacte