Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UNED de la Seu compta amb un pressupost de 262.000 euros

La UNED de la Seu compta amb un pressupost de 262.000 euros

La reunió ordinària del Patronat ha aprovat la memòria econòmica del curs passat La trobada s'ha dut a terme aquest dimecres a Andorra la Vella

UNED - Patronat 2015
UNED - Patronat 2015
11/03/2015 18:06

La UNED de la Seu d'Urgell compta amb un pressupost de 262.000 euros per a l'actual curs 2014-2015. La xifra s'ha detallat en la reunió ordinària del Patronat del Centre Associat, que s'ha celebrat aquest dimecres a Andorra la Vella.

La reunió ha comptat amb la intervenció, entre d'altres, de la subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Inma Manso; l'alcalde de la Seu, Albert Batalla; el regidor urgellenc d'Ensenyament, Jordi Martin, i l'ambaixador espanyol a Andorra, Manuel Montobbio.

El Patronat ha aprovat la memòria econòmica relativa al curs acadèmic 2013-2014, juntament amb la planificació del present curs 2014-2015, que compta amb un pressupost de més d'un quart de milió d'euros. En la trobada s'ha destacat que la UNED de La Seu ha aconseguit mantenir amb el pas dels anys una xifra estable d'alumnes, que actualment se situa en 491. Són majoritàriament del Principat d'Andorra i de les  comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya. També hi ha estudiants del Berguedà i el Pallars

A banda de la formació universitària, la UNED de la Seu porta a terme una important tasca cultural i acadèmica a la Seu i Andorra. Els Graus universitaris amb més demanda a la zona són els de Psicologia, Educació, Ciències Econòmiques i Empresa i Dret.

La UNED té actualment una seixantena de centres associats a tot l'Estat, amb uns 250.000 alumnes que cursen estudis de Grau, màsters universitaris o programes de Doctorat, a banda de cursos de formació permanent.

Mostrar formulari de contacte