Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UNED a la Seu obre nous terminis de matriculació

La UNED a la Seu obre nous terminis de matriculació

A la pàgina web per a les matrícules es pot trobar tota la informació referent a l’oferta formativa i la seva normativa

UNED
UNED
10/02/2017 17:25

La UNED ha aprovat l’obertura d’un nou termini de matriculació corresponent al segon quadrimestre del curs actual. El període per fer els tràmits romandrà obert de l’1 de febrer al 8 de març per a estudiants de Grau i determinats Màsters oficials. En línies generals, podran matricular-se els estudiants no matriculats anteriorment, i estudiants ja matriculats que optin per ampliar els seus estudis, complint els requisits establerts.

A la pàgina web per a les matrícules, habilitada per la UNED, es pot trobar tota la informació referent a l’oferta formativa i la seva normativa. El procés de matriculació s’ha de realitzar obligatòriament en línia.

Pel que fa a l’Accés per a Majors de 25 i 45 anys, les persones interessades en matricular-se a la Prova Lliure que tindrà lloc a la convocatòria d’exàmens de maig, podran fer-ho de l’1 al 15 de febrer. El procés de matrículació s’ha de realitzar també en línia, a partir de la pàgina web de la UNED.

Nou cursos de la UNED Sènior

Dins el marc del programa UNED Sènior, el Centre Associat de la Seu d’Urgell ofereix el curs 'Vida quotidiana en digital III'. Impartit per Jordi Agustí, aquest curs té la finalitat d’ensenyar a treure el màxim profit als dispositius tecnològics. El programa UNED Sènior està adreçat especialment a persones grans amb interès per l’aprenentatge actiu. El curs té una durada de 30 hores, repartit en quinze sessions presencials de dues hores. El curs s’impartirà els dimecres, a les 17.00 hores. La data d’inici és el 22 de febrer. El termini d’inscripció està obert fins al 17 de febrer.

Mostrar formulari de contacte