Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La urbanització de l'Horta del Valira es completarà a l'abril

La urbanització de l'Horta del Valira es completarà a l'abril

Aquest divendres s'ha lliurat les claus de quatre pisos de protecció per a joves L'Ajuntament de la Seu i Adigsa aposten per posar al mercat de lloguer pisos buits

Lliurament de pisos protegits de lloguer
Lliurament de pisos protegits de lloguer
26/09/2008 12:15

L'Ajuntament de la Seu preveu que les obres d'urbanització de l'Horta del Valira es completin aquest mes d'abril vinent. Aquest és el pas previ per a les primeres promocions d'habitatge protegit que s'han de fer en aquella zona. L'anunci s'ha fet en l'acte de lliurament de quatre claus de pisos de lloguer per a joves.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha assenyalat la importància que tindrà l'Horta del Valira per donar resposta a un problema latent com és l'accés a l'habitatge.

De la seva part, el director territorial d'Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, ha remarcat que el departament de Medi Ambient i Habitatge vol prioritzar les polítiques de rehabilitació i de recuperació d'habitatges buits, per poder oferir habitatge a grups socials com els joves, la gent gran i les persones amb menys recursos.

Els pisos que s'han lliurat avui estan ubicats al carrer Estudis de Castellciutat, a la plaça del Carme i al carrer de la Palma. Tenen entre 34 i 58 m2 i el lloguer oscil.la entre els 150 i els 230 euros mensuals.

En la jornada d'avui també s'ha lliurat les claus de 6 habitatges de compra a Montellà i Martinet. Els pisos es troben ubicats al sector de la Fàbrica, al carrer del Dr. Pascual i Oms. Es tracta d’un bloc lineal, amb una mitgera, de 21 habitatges i un aparcament de 13 places. Tots els habitatges tenen tres dormitoris i una superfície útil d’entre 70 m2 i 90 m2. La promoció disposa d’un habitatge adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, a la planta baixa. Les instal·lacions de l’edifici inclouen una xarxa separativa d’aigües pluvials i fecals.

Mostrar formulari de contacte