Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Volta a Catalunya passa aquest dijous pel Parc del Segre

La Volta a Catalunya passa aquest dijous pel Parc del Segre

A partir de la 1 del migdia es tallarà el trànsit a la zona --- Signen el conveni per a la Volta a Lleida, que passarà per la Seu els dies 6 i 7 de juny.

Volta Ciclista a Catalunya
Volta Ciclista a Catalunya
23/05/2007 16:32

L'entorn del Parc del Segre i del Camí de la Palanca romandran tallats al trànsit aquest dijous al migdia pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya. L'etapa tindrà una meta volant a la Seu d'Urgell i s'acaba a Andorra.

Per això, es tallarà el trànsit a la 1 del migdia. Es preveu que es restableixi la normalitat al cap d'una hora i mitja.

Paral.lelament, aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de col•laboració per a l’organització de la 55a Volta Ciclista Internacional a Lleida 2007, entre el representant de la Penya Ciclista Colomina, Eduard Serra, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Ausàs, amb l’objectiu de poder organitzar una arribada i una sortida de dues etapes d’aquesta volta pels dies 6 i 7 de juny, respectivament.

La Penya Ciclista Colomina organitza del 4 al 9 de juny la 55a Volta Ciclista Internacional de Lleida amb les autoritzacions de la Unió Ciclista Internacional (UCI) i les federacions espanyola i catalana de ciclisme. A més, aquesta prova està inclosa en el calendari mundial de ciclisme, amb una puntuació UCI de 9.3 punts sobre 10.

La 55 Volta Ciclista Internacional a Lleida 2007 consta de sis etapes, que s’iniciaran el 4 de juny amb sortida a la ciutat de Lleida i acabarà a Alcarràs; la segona etapa, entre Alcarràs i Tremp; la tercera etapa que tindrà lloc el dimecres 6 de juny i constarà de 85,4 km, sortirà de Tremp i arribarà a La Seu d’Urgell a les set de la tarda; la quarta etapa que es realitzarà dijous 7 de juny, sortirà de la Seu, a les quatre de la tarda, i tindrà arribada a Vielha, a les set de la tarda; la cinquena etapa tindrà dos recorreguts (el matí de Vielha a Les, i a la tarda, de Les a El Pont de Suert); i la sisena i última etapa discorrerà entre El Pont de Suert i Lleida.

Mostrar formulari de contacte