Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'accés nord al túnel del Cadí patirà talls puntuals de trànsit per obres de pavimentació

L'accés nord al túnel del Cadí patirà talls puntuals de trànsit per obres de pavimentació

30/04/2010 19:35

Des d'aquest dilluns la carretera C-162, d'accés a la boca nord del túnel del Cadí, patirà restriccions de trànsit, com a conseqüència de les obres de pavimentació.

Els treballs es realitzaran de dilluns a dijous, entre les 8.00 i les 20.00 hores, i els divendres des de les 8.00 fins a les 15.00. Les afectacions consistiran en l’ocupació d’un carril de la calçada, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure.

L’actuació, que es perllongarà fins a finals del mes de juny, consistirà en el manteniment i la millora del ferm de l’accés nord del túnel, amb un pressupost de 3,2 MEUR.Un cop finalitzats els treballs de l’accés nord, només quedarà per pavimentar el tram de la C-16 entre Riu de Cerdanya i Baltarga. Aquesta intervenció es farà l'any vinent.

Millores des del 2008

Túnel del Cadí està desenvolupant treballs de manteniment i pavimentació del túnel i els seus accessos des de l’octubre de 2008. Els primers treballs van consistir en la pavimentació del propi túnel i la zona de transició del costat Berguedà, arribant fins al peatge pel costat Cerdanya. Amb aquesta obra es va donar per acabat el túnel, un cop completat el perllongament de la galeria d’evacuació.

Entre maig i juny de 2009 es van pavimentar els accessos al túnel, incloent el tram entre el peatge i la intersecció de la C-16 amb la C-162, i el ramal principal costat Berguedà, des de Bagà i fins a la zona ja tractada en l’actuació de 2008. Aquesta actuació va comportar una inversió total de 2,1 MEUR.

Mostrar formulari de contacte