Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'ACELL celebra a la Seu el seu XIX Campionat de Petanca

L'ACELL celebra a la Seu el seu XIX Campionat de Petanca

La competició va aplegar dissabte 120 discapacitats psíquics de tota la demarcació de Lleida L'activitat cerca la integració social a través de l'esport

XIX Campionat Petanca ACELL a la Seu d'Urgell
XIX Campionat Petanca ACELL a la Seu d'Urgell
17/04/2012 12:35

Les pistes municipals de petanca de la Seu han acollit aquest dissabte passat el XIX Campionat Territorial de la Federació Catalana d'Esports per a Discapacitats Psíquics. La trobada l'organitzava la delegació a Lleida de l'ACELL i va comptar amb la participació de 120 usuaris d'arreu de la demarcació, juntament amb una setantena d'acompanyants, assistents i autoritats.

El coordinador de l'ACELL, Álvaro Terreros, agraeix la bona acollida que tenen habitualment a la Seu per a organitzar el campionat. Els participants venien de centres de diferents poblacions.

Des del Taller Claror, una de les monitores explicava que aquesta és una de les diverses activitats que fan al llarg de l'any per cercar la integració social dels discapacitats psíquics a través de l'esport.

El Club de Petanca La Seu també s'implica en el torneig. El seu president, Joan Framis, elogia la tasca que duen a terme els monitors per facilitar el desenvolupament de les partides.

El campionat també va tenir el suport de l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, la Secretaria General de l'Esport, la Diputació i l'Obra Social La Caixa.

Mostrar formulari de contacte