Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU informa de les possibilitats d'internacionalització

L'AEAU informa de les possibilitats d'internacionalització

L'agència ACC10 ha presentat al Telecentre el seu servei d'assessorament L'ens anima les PIMES de l'Alt Urgell a vendre a l'estranger, si bé admet que els resultats són a llarg termini  

Telecentre - Curs
Telecentre - Curs
05/05/2010 09:49

La internacionalització pot ajudar les empreses de l'Alt Urgell a millorar els seus resultats. Aquest és el missatge que ha donat l'agència ACC10 en la presentació que ha fet aquest dimarts al Telecentre, en un acte organitzat per l'Associació d'Empresaris.

ACC10 és una agència externa de la Generalitat dedicada a millorar la competitivitat empresarial, ja sigui amb la innovació, la promoció o bé l'estratègia. La seva representant a Lleida, Anna Monjo, considera que el seu assessorament pot ser especialment útil per a zones com l'Alt Urgell, ja que està molt enfocat a la petita i mitjana empresa, que de fet suposa el 90% del teixit econòmic català.

Monjo considera que actualment hi ha més possibilitats d'obrir-se a l'estranger, si es compta amb l'assessorament adient i es té les idees clares. Tot i això, des d'ACC10 admeten que és un procés que no dóna resultats immediats i que s'ha de plantejar a llarg termini.

La xerrada informativa ha format part dels diversos actes que du a terme l'AEAU per assessorar els seus associats i actualitzar coneixements.

Mostrar formulari de contacte