Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU inicia nous cursos gratuïts de formació continuada

L'AEAU inicia nous cursos gratuïts de formació continuada

Entre les propostes hi ha tallers de coaching i fidelització del client També s'ofereix un seminari de gestió de costos i cursos de disseny amb Flash i negociació comercial

AEAU - Cursos 2010
AEAU - Cursos 2010
09/01/2012 17:43

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell inicia aquest mes nous cursos gratuïts de formació continuada. Les temàtiques van adreçades a millorar la gestió i el tracte amb el client.

Una de les novetats és un taller de coaching de 8 hores, els dies 11 i 18 de febrer al matí, per a persones que vulguin reforçar el seu lideratge personal a l'empres. L'altre taller proposat és sobre eines eficaces per fidelitzar el client, que es farà entre el 14 i el 28 de febrer, els dimarts i dimecres a les tardes.

D'altra banda, del 15 de febrer al 12 de març hi haurà un seminari sobre gestió de costos. Dura 12 hores i les classes seran els dilluns i dimecres de 2/4 de 8 a les 9 del vespre. Durant els mateixos mesos, els dimarts i dijous al vespre es proposa un curs de 20 hores sobre com tancar una negociació comercial.

La proposta més intensiva, de 30 hores, és el curs que es farà sobre disseny gràfic amb Adobe Flash, per a programació i produccions multimèdia per internet. Es durà a terme del 15 de febrer al 28 de març, els dilluns i dimecres al vespre.

Al programa s'hi poden apuntar tot tipus de treballadors inscrits a la Seguretat Social, ja siguin autònoms, assalariats, funcionaris, personal administratiu o bé treballadors en atur. Les inscripcions són al Telecentre, a la tercera planta del Carrer Capdevila 29 de la Seu. També es poden fer per correu electrònic a info@aeau.org.

Mostrar formulari de contacte