Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU ofereix nous cursos de formació sobre màrqueting per a mòbils i intel·ligència emocional

L'AEAU ofereix nous cursos de formació sobre màrqueting per a mòbils i intel·ligència emocional

Amdues formacions són gratuïtes i obertes a totes les persones que hi estiguin interessades. Les classes es faran els mesos de setembre i octubre

14/08/2019 11:55

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) proposa per als mesos de setembre i octubre dues noves formacions, obertes a totes les persones que hi estiguin interessades. Els continguts seran sobre màrqueting per a mòbils i intel·ligència emocional.

Pel que fa a la primera proposta, començarà el pròxim 2 de setembre i acabarà el 14 d'octubre. Es tracta del curs 'Pla de màrqueting per a mòbils', que anirà a càrrec de la urgellenca Sandra Castiñeira. Les classes es faran al CETAP (carrer Capdevila, 29, 3r pis) els dilluns i dimecres, de les 19 a les 21 hores. El temari, que es desenvoluparà en un total de 30 hores, aportarà dades actuals sobre l'ús dels mòbils, especificitats del màrqueting per a telèfons i tauletes, i xifres sobre el comportament dels usuaris. Així mateix, es parlarà del format web, les aplicacions i les seves utilitats i objectius.

Una altra opció és el curs 'Intel·ligència emocional', que dirigirà la professora Cristina Moreno. També tindrà una durada de 30 hores. En aquest cas, les classes es faran els dilluns, dimarts i dimecres, de les 15 a les 17 hores, al CETAP, i versaran sobre la construcció de les emocions, la consciència emocional i la funció de cada emoció. També s'hi parlarà de la intel·ligència emocional en la nostra vida quotidiana i en les relacions personals. Finalment, es farà referència a l'ecologia emocional i la salut i es donaran pautes de millora, de relació entre la gestió emocional i la salut, i sobre la millora de la comunicació i el clima en els equips de treball. Aquesta formació està prevista del 30 de setembre al 30 d'octubre.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del correu electrònic o bé al telèfon 621 224 515. El termini per inscriure's finalitzarà el 23 d'agost per al primer taller, i el 23 de setembre, per al segon.

  • Curs 'Pla de màrqueting per a mòbils'
    Curs 'Pla de màrqueting per a mòbils'
  • Curs 'Intel·ligència emocional'
    Curs 'Intel·ligència emocional'

Mostrar formulari de contacte