Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU organitza cursos sobre gestió del temps i com parlar en públic

L'AEAU organitza cursos sobre gestió del temps i com parlar en públic

Les formacions es duran a terme al llarg del mes d'octubre al CETAP. Les inscripcions es poden formalitzar fins a final de setembre

22/08/2019 20:05

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ja prepara nous cursos per a aquesta tardor vinent. Concretament, al mes d'octubre oferirà formació sobre la gestió del temps i sobre com parlar en públic.

El primer curs es farà de l'1 al 22 d'octubre: els dimarts, dijous i divendres de les 6 a les 8 de la tarda. S'hi tractarà temes com ara les causes de la pèrdua de temps, com millorar l'organització i la productivitat personal, els bioritmes personals i les visites, reunions i planificació del correu electrònic i de xarxes socials.

Pel que fa al curs sobre com parlar en públic, serà del 3 al 18 d'octubre: els dijous i divendres de les 3 a les 5 de la tarda. S'hi oferirà formació relativa a les eines i habilitats de comunicació, la comunicació verbal i no verbal, els debats, l'impacte del missatge en l'audiència i l'assoliment d'objectius de la comunicació.

Els cursos es realitzaran al CETAP. Les inscripcions es poden fer fins a final de setembre al correu info@aeau.org o bé al telèfon 621 224 515.

  • Curs sobre gestió del temps (AEAU)
    Curs sobre gestió del temps (AEAU)
  • Curs sobre com parlar en públic (AEAU)
    Curs sobre com parlar en públic (AEAU)

Mostrar formulari de contacte