Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEAU organitza un curs de disseny de pàgines web

L'AEAU organitza un curs de disseny de pàgines web

L'activitat formativa permet obtenir els coneixements per aprofitar el gestor de continguts Wordpress La durada és de 30 hores i es durà a terme entre el 25 de març i el 10 de juny
Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell - Logo
18/03/2015 11:20

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ofereix un curs de disseny de pàgines web mitjançant la plataforma Wordpress. L'activitat formativa té una durada de 30 hores. Començarà dimecres vinent, 25 de març, i finalitzarà el 10 de juny. L'horari és els dilluns i dimecres de 2/4 de 8 a les 9 del vespre.

Aquests cursos són totalment subvencionats, adreçats prioritàriament a treballadors i autònoms. Tanmateix, les places que no es cobreixin amb persones en actiu es podran omplir amb persones en situació d’atur.

El curs vol donar les eines perquè qualsevol persona que vulgui aprendre a crear, editar i gestionar un espai web amb Wordpress, un gestor de continguts de codi obert i gratuït. Actualment s’utilitza per la creació de blogs, pàgines web coorportives i portfolios.

Per inscriure's, els alumnes hauran de presentar una fotocòpia del DNI. També cal presentar fotocòpia de la darrera nòmina (per a treballadors en actiu), del darrer rebut (en el cas dels autònoms) o bé del document d'inscripció a l'INEM, en el cas de persones a l'atur. Les places són limitades i segons estricte ordre d’inscripció.

Mostrar formulari de contacte