Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Aeroport Andorra-la Seu treu a lloguer cinc parcel·les per construir nous hangars

L'Aeroport Andorra-la Seu treu a lloguer cinc parcel·les per construir nous hangars

Els contractes tindran 25 anys de durada i s'hi han de desenvolupar activitats vinculades al sector aeronàutic
Aeroport Andorra-la Seu
15/05/2017 13:05

Aeroports de Catalunya ha iniciat el procés de concurrència d’ofertes per a l’adjudicació de drets de superfície sobre cinc parcel·les de l’aeroport d’Andorra-la Seu. Així, s'ha publicat l’anunci mitjançant el qual s’obre la recepció de candidatures per al lloguer de 5 parcel·les destinades a la construcció de nous hangars a l’aeroport, per desenvolupar-hi activitats vinculades al sector aeronàutic.

Un cop rebudes i estudiades totes les propostes, l’adjudicació tindrà lloc en el termini d’un mes aproximadament. L’objectiu és continuar amb la promoció de l’activitat en aquest aeroport, que el 2016 va registrar un 60% més d’operacions respecte de l’any anterior. Cadascun dels cinc contractes, que tindran una durada de 25 anys, permetrà l’arrendament d’una superfície de 475 metres quadrats. Els nous hangars tindran una superfície rectangular, de 19 metres d’amplada per 25 metres de longitud, i 7 metres d’alçada.

Actualment l’aeroport compta amb empreses establertes i consolidades: l’empresa TSA, l’escola de vol la Plana o Helitrans Pyrenees, empresa d’helicòpters que s’ha convertit en una de les més importants de l’Alt Urgell en nombre de treballadors.

 

Mostrar formulari de contacte