Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu analitzarà els llocs de treball municipals

L'Ajuntament de la Seu analitzarà els llocs de treball municipals

Una empresa elaborarà un estudi per definir la realitat laboral del consistori i optimitzar-ne els recursos humans
Ajuntament de la Seu d'Urgell
18/06/2008 11:59

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell contractarà pròximament l’elaboració d’un estudi dels llocs de treball a l’administració municipal. L’anàlisi tindrà com a objectiu definir la realitat laboral del consistori i optimitzar tots els recursos humans. La Junta de Govern Local ha aprovat les condicions econòmico-administratives que han de regir la contractació, que es troba en termini d’informació pública. El pressupost base de licitació serà de 50.000 euros. Aquesta quantitat econòmica inclou el cost de les autoritzacions anuals de l’informe durant quatre anys.

L’estudi dels llocs de treball a l’Ajuntament, que inclourà totes les àrees i serveis depenents del consistori, forma part dels compromisos adquirits per l’equip de govern amb els treballadors municipals. El tinent d'alcalde d'Hisenda, Jesús Fierro, afirma que “quan una empresa es fa gran, cal aturar-se per fer una anàlisi del seu conjunt i particularitzar-la”. Per Fierro és evident que “s’ha de tenir una visió clara de la institució en tota la seva magnitud, fet que ha de repercutir positivament tant en els treballadors, com en el conjunt de la població”.

Els serveis municipals ocupen actualment més de dues-centes persones a la Seu d’Urgell. “Els últims anys s’ha contractat un bon nombre de treballadors, però no s’ha d’oblidar que s’han incrementat les infraestructures municipals de forma notable i s’ha fet un salt qualitatiu evident per exemple amb la creació de noves places de guarderia, que han obligat a doblar el personal”, puntualitza el polític urgellenc.

El tinent d’alcalde d’Hisenda defensa que “a priori no estem sobredimensionats, però val la pena que algú ens ho digui i reforci la gestió laboral del consistori”.

Mostrar formulari de contacte