Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu destina 60.000 euros a ajuts per a entitats, associacions i clubs esportiu

L'Ajuntament de la Seu destina 60.000 euros a ajuts per a entitats, associacions i clubs esportiu

La xifra és menor que el 2010 per la disminució d'ingressos municipals El consistori vol mantenir la partida pel paper de cohesió social dels beneficiaris

Ajuntament de la Seu d'Urgell
Ajuntament de la Seu d'Urgell
17/01/2012 16:31

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat la concessió dels ajuts destinats a entitats, associacions i clubs esportius de la ciutat. L'import total d'aquestes subvencions per l'any 2011 és de prop de 60.000 euros.

S’ha produït una rebaixa en la quantia total d'aquestes subvencions respecte a les concedides l'any 2010, com a conseqüència de la situació econòmica i a la disminució dels ingressos que obté l'Ajuntament. Tanmateix, des de l'equip de govern municipal s'ha cregut que era important fer l’esforç econòmic d'atorgar aquests ajuts "ja que constitueixen un element molt destacat per a la cohesió social de la nostra ciutat".

La xifra s'ha decidit al llarg del debat de pressupostos que s'ha dut a terme entre tots els grups polítics municipals i que, amb un ampli consens, s'ha pogut tirar endavant. 

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, destaca que “la concessió d’aquestes subvencions suposa, malgrat la rebaixa, un esforç considerable per les finances municipals". Vives conclou que "s’ha apreciat la vàlua que, per a la Seu, tenen totes les entitats i els clubs esportius a l’hora de treballar en pro de la cohesió social del municipi". I afegeix: "Es tracta d'un valor que, ara més que mai, cal potenciar per poder entre tots superar les adversitats del moment". La regidora elogia "l’esforç de totes aquelles persones que amb la seva tasca mantenen la societat agermanada”.

Mostrar formulari de contacte