Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell contracta cinc joves aturats

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell contracta cinc joves aturats

Treballaran durant sis mesos fent tasques de jardineria en diferents espais públics de la ciutat. La contractació s'ha dut a terme a través del Programa Joves per l'ocupació

03/07/2015 18:20

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha donat feina, a través del Programa Joves per l'ocupació, a cinc persones que es trobaven a l'atur. Els contractats treballen des de mitjans del passat mes de juny al Servei Municipal de Parcs i Jardins. Els joves duran a terme en el període de sis mesos tasques de jardineria en els diferents espais públics de la ciutat.

El Programa Joves per l’ocupació és un projecte innovador de formació en alternança amb experiència pràctica en empreses, destinat a persones joves d’entre 16 i 24 anys i menors de 30 anys, en el cas que tinguin un grau de discapacitat igual o superior al 33%. La iniciativa combina actuacions integrades que fomenten la seva inserció laboral en empreses i/o el seu retorn al sistema educatiu.

Cal recordar que el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones, implementa aquest programa per proporcionar al jovent poc format, una qualificació i unes competències professionals suficients perquè puguin definir i construir la seva trajectòria professional, així com inserir-se finalment en el mercat laboral amb unes garanties mínimes d’estabilitat.

Les actuacions previstes en el pla s’emmarquen dins del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ), cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014-2020.

Mostrar formulari de contacte