Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu estudia instal.lar mòduls prefabricats a la Llar d'Infants Municipal La Grandalla

L'Ajuntament de la Seu estudia instal.lar mòduls prefabricats a la Llar d'Infants Municipal La Grandalla

Vint-i-set nens i nenes s'han quedat sense plaça, després de fer-se públic el llistat d'admissió definitiu

07/06/2007 13:41

L’ajuntament de la Seu d’Urgell estudia instal.lar mòduls prefabricats al pati de la Llar Municipal d’Infants la Grandalla - a tocar del Centre Cultural de les Monges – per donar espai als vint-i-set nens i nenes que s’han quedat sense plaça al centre educatiu.

El tinent d’alcalde en funcions d’Ensenyament del consistori urgellenc, Lluís Biosca, ha expressat la voluntat d’atendre les demandes que han quedat fora del llistat d'admissió definitiu, tot i que ha subratllat que el principal escull que caldrà superar és la manca de professionals.

La regidoria d'Ensenyament té dificultats per contractar personal per a la guarderia. Segons ha explicat Biosca, l'àmplia oferta de places de la Generalitat fa que els llocs de treball municipals -que requereixen titulació de mestre- no interessin.

D'altra banda, l'Ajuntament de la Seu ha tret a licitació les obres per a la construcció de la nova llar d’infants municipal, que s’ubicarà al carrer Sant Ermengol. El tinent d’alcalde d’Ensenyament ha assegurat que la instal.lació estarà acabada el pròxim curs escolar 2008-2009.

Les obres de la nova guarderia tenen un pressupost base de licitació de 415.845 euros.

Mostrar formulari de contacte