Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu mantindrà el nou cap de recursos humans

L'Ajuntament de la Seu mantindrà el nou cap de recursos humans

L’equip de govern municipal assegura que al ple de dilluns vinent s'esmenarà el defecte de forma detectat en el procés administratiu El consistori reitera la necessitat del càrrec i defensa que serà eventual i vinculat amb l’actual projecte
Plaça dels Oms
26/11/2009 16:25

L’equip de govern de l'Ajuntament de la Seu ha refermat aquest dijous que en cap cas suspendrà la contractació del nou responsable de recursos humans, en relació a les declaracions fetes pel grup del PSC-Progrés. El consistori defensa que dilluns vinent és previst que ja quedi resolt el defecte de forma detectat en el procediment administratiu. Un dels punts de l’ordre del dia del proper ple ja preveu la subsanació d'aquest error.

"Aquesta senzilla correcció resoldrà definitivament l'errada comesa", es manifesta en un comunicat. Tal i com afirmen fons del govern municipal, “hi ha hagut un problema de forma però en cas cas de fons” ja que “la contractació es va fer seguint les indicacions d’un estudi de llocs de treball que indicava la necessitat d’incorporar aquesta figura a l’organigrama municipal, format per més de 250 treballadors”.

"El responsable de recursos humans seguirà exercint les mateixes funcions encomanades fins al moment i mantindrà el caràcter eventual i de confiança que té, per tal d’evitar hipoteques a futurs ajuntaments en la gestió d'una àrea tan estratègica i alhora sensible com la de personal", s'indica.

L’equip de govern municipal afirma que en tot moment "s’ha volgut evitar engreixar l’estructura funcionarial de l’Ajuntament" i per això, a l'hora de seguir les recomanacions de l'estudi per millorar la gestió interna del personal de l'Ajuntament, es va concebre aquesta contractació en termes "d'eventualitat i confiança". I afegeix: "També es volia que el perfil escollit tingués una acreditada formació acadèmica i una dilatada experiència professional, com és el cas actual".

Mostrar formulari de contacte