Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu mantindrà obert al públic el claustre del Parc del Valira

L'Ajuntament de la Seu mantindrà obert al públic el claustre del Parc del Valira

Després que la prova pilot realitzada durant la temporada d’estiu hagi estat satisfactòria, el recinte dissenyat per Lluís Racionero serà visitable cada dia de les 10 del matí a les 6 de la tarda

Claustres del Parc del Valira
Claustres del Parc del Valira
11/11/2019 18:20

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha decidit mantenir obert el claustre modern del Parc del Valira després que la prova pilota realitzada durant l’estiu hagi obtingut una bona acceptació per part d’urgellencs i visitants, així com la correcta utilització d’aquest espai públic, tal i com confirma la Policia Municipal.

A partir d’ara, la ciutadania podrà seguir gaudint d’aquest claustre -dissenyat per l’escriptor i urbanista urgellenc Lluís Racionero- en horari d’hivern: de les 10 del matí a les 6 de la tarda, de dilluns a diumenge, amb el mateix funcionament que s’ha portat a terme durant la prova pilot. És a dir, les portes del recinte -conegut popularment com els Claustres del Racionero- les obrirà i tancarà la Policia Municipal i seran els agents els que passaran diverses vegades al dia per vigilar-lo. Cal recordar que l’accés a aquest equipament és lliure, però s'havia limitat per culpa de la proliferació d'actes incívics o vandàlics.

D’altra banda, des de l’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es vol treballar en la millora de la senyalització del Claustre amb l’objectiu que els visitants puguin conèixer, amb més detall, les particularitats d’aquest monument que forma part del patrimoni cultural de la nostra ciutat.

Mostrar formulari de contacte