Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu millora la seguretat al camí d'Estaó

L'Ajuntament de la Seu millora la seguretat al camí d'Estaó

El condicionament s'està fent en un tram de tres-cents metres de la via verda que transcorre entre el pont de la Palanca i Arfa
Camí d'Estaó
25/06/2007 12:34

La brigada d'obres de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell està duent a terme els treballs de condicionament i de millora de la seguretat al camí d'Estaó, la via verda que transcorre entre el pont de la Palanca i Arfa. Els treballadors municipals estan col.locant tanques de seguretat en un tram de tres-centes metres.

La intervenció del consistori ve donada per les demandes del veïns i pagesos de la zona, que reivindicaven mesures de protecció a la via, després que s'hi hagin registrat diversos accidents. Aquesta situació afectava especialment els ciclistes i els motoristes, ja que la poca amplada del vial i l’existència de guarda-rails posava en perill la seva integritat si es trobaven de cara amb un vehicle o bé en un camió. Cal recordar que a l’inici del camí hi ha una nau de la Cooperativa Cadí, amb trànsit freqüent de vehicles pesants. Aquest fet conviu amb que també és molt utilitzat pels ciclistes, atès que a efectes pràctics es considera una via verda.

Els treballs de condicionament es perllongaran fins dimecres i contemplen una segona fase, que es farà a l'octubre. En aquesta segona intervenció es donarà continuïtat a un mur de seguretat del camí.

D’altra banda, l'Ajuntament de la Seu ha iniciat avui el repintat de els zones de càrrega i descàrrega de la ciutat. L’actuació es vol enllestir aquesta setmana mateix.

Mostrar formulari de contacte