Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu preveu enllestir aquest estiu la urbanització de Guillem Graell

L'Ajuntament de la Seu preveu enllestir aquest estiu la urbanització de Guillem Graell

Les obres, que van a càrrec de l’empresa Ribalta i Fills, Societat Anònima, estan pressupostades en dos-cents setanta-vuit mil euros

Bisbes Prínceps
Bisbes Prínceps
06/06/2007 10:22

L'ajuntament de la Seu preveu enllestir aquest estiu la primera fase de les obres de reurbanització de l’avinguda Guillem Graell, en l’antic tram de la carretera nacional 260.

Les darreres setmanes s'ha dut a terme la construcció de la rotonda de la cruïlla de Bisbes Prínceps, que deriva la circulació que arriba de les avingudes Valira, Valls d’Andorra, Guillem Graell i Pau Claris, i actualment es treballa en la construcció de la vorera de la part sud de la via. Els treballs s'han aprofitat per millorar també les conduccions d'aigua i clavegueram de la zona.

L’alcalde en funcions de la Seu, Jordi Ausàs, ha subratllat que les obres ja deixen entreveure que l’antiga carretera serà una avinguda de trama urbana, amb voreres més amples, arbrat, nou enllumenat públic i mobiliari urbà.

El projecte general l’ha redactat l’arquitecte tècnic Lluís Garriga i constarà d'una segona fase, que servirà per completar els treballs de la part nord del carrer. En una tercera fase s'actuaria a l'avinguda del Valira des de la benzinera fins a Bisbes Prínceps.

Les obres, que van a càrrec de l’empresa Ribalta i Fills, Societat Anònima, estan pressupostades en dos-cents setanta-vuit mil euros.

Mostrar formulari de contacte