Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu recolza la petició de més seguretat al tram de l'N-260 a tocar del riu Valira

L'Ajuntament de la Seu recolza la petició de més seguretat al tram de l'N-260 a tocar del riu Valira

Albert Batalla creu que les 1.620 signatures recollides reforcen una demanda que el consistori ja ha transmès al Ministeri de Foment, titular de la carretera. Veïns i treballadors de la zona demanen una millor senyalització i suprimir un dels dos passos de vianants

Reunió entre Albert Batalla i usuaris del pas de vianants de l'N-260
Reunió entre Albert Batalla i usuaris del pas de vianants de l'N-260
23/07/2018 14:30

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut aquest dilluns al matí una representació dels impulsors de la recollida de signatures per reclamar al Ministeri de Foment del govern espanyol la millora de la seguretat a l'entrada oest de la capital alturgellenca, al tram de la carretera N-260 que passa a tocar del riu Valira.

Els impulsors d'aquesta campanya han lliurat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament urgellenc un total de 1.620 signatures recollides per tal de reclamar millores en els passos de vianants que hi ha en aquesta via estatal, situades entre la primera rotonda i el pont del Valira.

Albert Batalla ha manifestat que des de l'Ajuntament de la Seu comparteixen "al cent per cent aquesta reivindicació de millorar la seguretat en aquest punt". Per això, el consistori ja ha fet arribar a Foment aquesta necessitat de "buscar una fórmula que millori la seguretat en aquesta entrada de la Seu d'Urgell". Batalla conclou que aquestes signatures "donen més impuls a aquesta reivindicació que l'Ajuntament ja es va fer seva en el seu moment".

La petició arriba després que s'ha registrat diversos atropellaments ocorreguts en poc temps en aquest punt dels passos de vianants que creuen la N260, així com alguns accidents entre vehicles per col·lisions.

 

 

Mostrar formulari de contacte