Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de les Valls d'Aguilar aprova inicialment el projecte per estendre la fibra òptica a Noves de Segre

L'Ajuntament de les Valls d'Aguilar aprova inicialment el projecte per estendre la fibra òptica a Noves de Segre

També es tira endavant els documents sobre instal·lació de plaques solars, millora del dipòsit de Biscarbó, arranjament dels cementiris de Biscarbó i Bellpui i tancament de la captació d'aigua de les fonts d'Argestues i Berén
Noves de Segre (Foto: arxiu)
17/02/2021 12:43

L'Ajuntament de les Valls d'Aguilar ha aprovat inicialment, aquest començament de mes, la documentació tècnica del projecte per fer arribar la connexió de fibra òptica al principal nucli del municipi, Noves de Segre, i al seu entorn.

Aquest punt forma part de l'aprovació de diversos documents tècnics referents a projectes locals. Entre aquests també hi ha la dotació d'una instal·lació de plaques fotovoltaiques, l'ampliació de les plaques solars per a telecomunicacions, la pavimentació del carrer de la Plana de Castellins (a Noves de Segre); la millora i rehabilitació de canonades en alta entre la captació i el dipòsit de Biscarbó; l'arranjament dels cementiris de Biscarbó i Bellpui; la millora del camí vell entre Berén i Guils del Cantó, i el tancament de la captació de les fonts d'aigua d'Argestues i Berén.

Tots aquests documents aprovats inicialment resten ara exposats al públic durant el termini d'un mes, de cara a possibles reclamacions. Si no se'n presenta cap, es consideraran automàticament com a aprovats de manera definitiva.

D'altra banda, l'Ajuntament de les Valls d'Aguilar ha publicat un edicte per subhastar del pis municipal de Noves de Segre. El setembre de 2019, el ple va aprovar les clàusules administratives que han de regir aquest procediment. La subhasta sortirà amb un preu alçat de 2.400 euros l'any. Les ofertes es poden presentar a les oficines del consistori. El termini és de 26 dies naturals a partir d'avui mateix, 17 de febrer, data en què l'edicte s'ha publicat a BOP. El primer dijous hàbil després de la finalització del termini, la mesa de contractació es reunirà a les 11 del matí per obrir les propostes.

Mostrar formulari de contacte