Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de Tremp estreny lligams amb la UdL i l'Institut Geològic de Catalunya

L'Ajuntament de Tremp estreny lligams amb la UdL i l'Institut Geològic de Catalunya

27/04/2012 09:22

L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit i el director de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), Antoni Roca, s'han reunit aquest dijous amb el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, amb l'objectiu d'activar el conveni signat entre la Universitat i el Geològic. L'acord ha de permetre establir vies de col·laboració i investigació en el camp de la geologia.

L'Ajuntament de Tremp, com a interlocutor del projectes entre les dues entitats, col·labora en els cursos de pràctica geològica de la Universitat d'Estiu. En aquest sentit, ha anunciat que aquest estiu s'inauguraran les obres de la nova seu territorial de l'Institut Geològic de Catalunya a la capital del Pallars Jussà.

Els cursos de la Universitat d'Estiu es realitzen des de fa 5 anys amb la participació de molts alumnes de diverses universitats catalanes, i la col·laboració amb el postgrau Cartografia dels sòls de Catalunya i sistemes d'informació de sòls, que ofereix el departament de Ciències del Sòl de la UdL. Des de l'any 2008, Tremp acull els estudiants d'aquest curs que estan elaborant el mapa 1:25.000 de la Conca de Tremp.

A la reunió també hi ha assistit el director de la Catedra Repsol de la UdL, Joan Ganau, per trobar canals perquè Repsol es pugui sumar al projecte de l'IGC.

Mostrar formulari de contacte