Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de Vielha adequa l'antic jutjat com a nou espai per a entitats

L'Ajuntament de Vielha adequa l'antic jutjat com a nou espai per a entitats

17/02/2010 11:47

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran adequarà les antigues dependències judicials com a espai lliure destinat a les entitats cíviques de municipi. Un cop fet efectiu el trasllat del Jutjat de Vielha a la nova seu, ubicada a la plaça Mossèn Joan Casseny, el consistori té previst realitzar un pla de millora a l'antic edifici judicial per tal d'oferir nous serveis a les entitats i associacions que vulguin realitzar algun tipus d'activitat i no disposin d'espai per fer-ho.

La reforma que es planteja a l'edifici, de 624 metres quadrats, dividit en tres pisos, inclou la creació d'una sala de reunions amb capacitat per a 35 persones, equipada tecnològicament amb projector, pantalla, megafonia i mobiliari, a més de la creació d'espais polivalents per a usos associatius, com ara reunions, xerrades, exposicions.

Segons comenta el segon tinent d'alcalde i regidor de Joventut, Cultura, Noves tecnologies i Esports, Alex Moga, "la configuració de l'espai és molt senzilla i està pensada per poder-hi encabir el que seran les activitats més habituals de les associacions". ÉS per aquest motiu, que l'espai estarà equipat amb serveis específics com telèfon, internet, espai d'arxivística i serveis generals com llum, aigua, calefacció i servei de neteja. Les associacions hauran de pagar un preu simbòlic per fer-ne ús.

Aquest espai és la principal aposta de l'equip de govern municipal per a dinamitzar el teixit associatiu durant aquest 2010. Per Moga, la proposta se suma a d'altres iniciatives impulsades per l'Ajuntament "per escoltar i atendre les demandes del teixit associatiu del municipi".

La inversió efectuada en el condicionament i moblament de l'edifici serà de 188.490,50 euros i estarà sufragada a través del Fons Estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local.

Mostrar formulari de contacte