Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament preveu invertir un milió d'euros en la millora del carrer Major de la Seu

L'Ajuntament preveu invertir un milió d'euros en la millora del carrer Major de la Seu

El vial està deteriorat pel trànsit de camions pesants La darrera reforma es va fer ara fa 11 anys
Carrer Major
29/07/2008 13:31

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell té previst invertir prop d’un milió d’euros en l’arranjament del paviment del carrer Major, un dels eixos turístics i comercials de la ciutat. El vial està molt deteriorat pel trànsit de camions pesants, que hi circulen, sobretot, els dies de mercat, els dimarts i els dissabtes.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha explicat que el projecte de millora del carrer Major consistirà en la substitució de les llambordes actuals i en el soterrament dels contenidors d’escombraires. Els tècnics municipals, responsables de la redacció del projecte, han tingut en compte les opinions i alhora les diverses aportacions del sector comercial de la ciutat.

L’execució està ara pendent de les subvencions que s’han sol.licitat a diversos departaments de la Generalitat de Catalunya. El secretari de Comerç i Turisme del govern català, Emili Valdero, s’ha compromès a finançar el 30 per cent de l’obra.

La darrera reforma del carrer Major de la Seu es va portar a terme ara fa 11 anys. Actualment s’estan fent treballs de manteniment als porxos del carrer Major, perquè continuï essent un dels atractius turístics de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte