Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament valora com un èxit l'organització de la Mariàpolis

L'Ajuntament valora com un èxit l'organització de la Mariàpolis

L'esdeveniment religiós va aplegar unes 800 persones al llarg dels cinc dies de celebració Els assistents en van destacar l'àmplia oferta d'activitats programades

Mariàpolis 2013 a la Seu
Mariàpolis 2013 a la Seu
13/08/2013 16:37

L'Ajuntament de la Seu ha fet una valoració positiva de l'organització, al començament d'aquest mes, de la Mariàpolis, la trobada anual del moviment religiós dels Focolars.

L'esdeveniment ha suposat uns dies de convivència intergeneracional i entre persones d'arreu de l'Estat espanyol i de diferents creences i religions. Els assistents van comptar amb una oferta variada i de qualitat per tots els públics. Més de 300 participants éren menors de 30 anys.

La pista polivalent va ser l’escenari central de les convivències i es va organitzar una trentena de tallers i excursions i una desena d'activitats de nit. En paraules dels participants “es feia difícil haver de triar, ja que moltes iniciatives que es realitzaven simultàniament".

Paral·lelament, els assistents podien assistir al Retaule de Sant Ermengol, al FeMAP, fer activitats esportives al Parc Olímpic, degustacions de formatge i visites guiades a Andorra. Els infants van reproduir una ciutat, amb parades i casetes realitzades amb productes reciclats i artesanals, que representaven les principals institucions d’una ciutat.

Les 800 persones que han pres part a la Mariàpolis han estat allotjades durant una setmana a la Seu i comarca. Això ha representat un impacte econòmic d’uns 200.000 euros. La propera edició de la Mariàpolis tindrà lloc a Granada, del 2 al 6 d’agost 2014.

Mostrar formulari de contacte