Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'alcaldessa de Baix Pallars assegura no haver rebut encara la querella del president comarcal

L'alcaldessa de Baix Pallars assegura no haver rebut encara la querella del president comarcal

Des del consistori declinen fer declaracions sobre la polèmica i continuen "ferms" en la motivació de la causa

Gerri de la Sal, municipi de Baix Pallars (Foto: Diputació de Lleida)
Gerri de la Sal, municipi de Baix Pallars (Foto: Diputació de Lleida)
15/09/2023 18:05

L'alcaldessa de Baix Pallars, Anna Sentinella, ha afirmat que no té constància de la querella per injúries que el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isus, va anunciar dimarts passat que havia presentat contra ella. Des de l'Ajuntament pallarès, declinen fer declaracions "per recomanació dels advocats" però diuen estar "tranquils i ferms" en la motivació de la causa.

El detonant de la polèmica és un escrit en què Sentinella acusa Isus de tenir una actitud "autoritària, masclista i prepotent". El text es va fer arribar a tots els alcaldes de la comarca, la Diputació, Presidència i algunes conselleries del Govern. 

En un comunicat que ha fet arribar el consistori de Baix Pallars, defensen que la principal motivació de la causa ha estat la impossibilitat d'aconseguir fer una reunió per arribar a un consens que satisfaci a totes les persones implicades en la nova distribució dels SAT, i la manca d'un informe tècnic que justifiqui el canvi de SAT que afecta aquest municipi en qüestió.

Abans de presentar la querella, el president Carles Isus va demanar una rectificació a l'alcaldessa que assegura que "no el va satisfer". 

Mostrar formulari de contacte