Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell organitza un curs de tècniques per a cangurs i mainaderes

L'Alt Urgell organitza un curs de tècniques per a cangurs i mainaderes

L’objectiu és crear una borsa comarcal de professionals qualificades

04/06/2007 14:01

Els pròxims dies 9, 10, 16 i 17 de maig, es desenvoluparà a la Seu d’Urgell el primer curs de tècniques per a cangurs i mainaderes, una iniciativa que té com a objectiu la creació d’una borsa de professionals qualificades en l’àmbit de tot l’Alt Urgell. El curs serà impartit per professorat de la Fundació Pere Tarrés i tindrà una durada total de 40 hores, repartides els quatre dies en sessions de matí i tarda.

El programa del curs s’estructura en dos mòduls, el de pedagogia i el de jocs i animació. El primer mòdul comprén la formació en educació i pedagogia en el temps lliure, psicologia evolutiva del nen, psicologia, psicomotricitat, tècniques i continguts educatius, hàbits i vida quotidiana. Pel que fa al mòdul de jocs i animació, es realitzaran tallers de contes, cançons, tradicions, plàstica, teatre i expressió.

La iniciativa d’organitzar aquest curs ha vingut motivada per la demanda creixent de cangurs i mainaderes que, d’un temps ençà, ha estat detectada a la comarca. És per aquest motiu que s’ha volgut donar a una formació adequada, tant a les persones que ja estan exercint aquesta activitat professional, com a aquelles altres que hi puguin treballar en el futur.

El curs és obert a tothom, però està especialment adreçat a les dones. La inscripció, que té un preu de 35 euros, es pot formalitzar fins al pròxim 6 de juny al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, entitat organitzadora del curs per mitjà del Pla per a la Igualtat d’Oportunitats i el Pla de Ciutadania i Immigració, conjuntament amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte