Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell posa en marxa el Bus de la Cultura

L'Alt Urgell posa en marxa el Bus de la Cultura

El Consell Comarcal traslladarà les persones que desitgin assistir a la Trobada d'Acordionistes d'Arsèguel, a l'espectacle "Cercamón" i a l'obra de teatre de Toni Albà a la Seu d'Urgell

Trobada d'Acordionistes d'Arsèguel
Trobada d'Acordionistes d'Arsèguel
16/07/2008 14:00

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell posa en marxa aquest estiu, amb tres proves pilot, el Bus de la Cultura, una iniciativa que té com a objectiu facilitar l’accés dels ciutadans de la comarca als actes culturals. L’experiència s’iniciarà amb motiu de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. Així, el Bus de la Cultura recorrerà tota l’espinada de la comarca per traslladar fins a Arsèguel les persones que desitgin assistir al concert a l’envelat, que tindrà lloc el divendres 25 de juliol. Aquest nou servei s’ha pensat especialment per a aquelles persones que no disposen de mitjà de locomoció propi, tot i que en podrà fer ús tothom que tingui interès a assistir a la trobada d’Arsèguel.

El servei del bus serà gratuït, tot i que els usuaris hauran d’abonar els 10 euros de l’entrada al concert en el moment de pujar a l’autocar. Les inscripcions es faran al Consell Comarcal (Tel. 973 35 31 12) i les places són limitades a la capacitat del bus: 50 passatgers. L’autocar iniciarà el seu recorregut a Peramola a les 19.30 hores i farà parada a Oliana, Coll de Nargó, Organyà, el Pla de Sant Tirs, Adrall, Arfa, Montferrer i la Seu d’Urgell, abans d’arribar a Arsèguel.

Les altres dues proves pilot del Bus de la Cultura es faran el dissabte 16 d’agost per assistir a la segona de les representacions de l’espectacle medieval “Cercamón” a Vilamitjana; i el dijous 28 d’agost per al Teatre de Festa Major, amb Toni Albà, a la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte