Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'alturgellenca Aida Moliné, guardonada en els Premis Funde

L'alturgellenca Aida Moliné, guardonada en els Premis Funde

La jove d'Aravell ha rebut un reconeixement per ser l'estudiant més brillant de la Universitat de Lleida Els premis els atorga l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals Funde

Aida Moliné - Lliurament premis FUNDE
Aida Moliné - Lliurament premis FUNDE
01/12/2014 13:46

L'alturgellenca Aida Moliné ha estat premiada aquest divendres en la novena gala dels Premis Funde per ser l'estudiant més brillant de la Universitat de Lleida. El guardó el va rebre divendres a la Seu Vella de Lleida, en un acte organitzat per l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals Funde i presidit per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega.

Els guardonats també van ser Actel, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral; Magnifique Brands, per la planificació i l’adaptació empresarial; Dolors Esmet, com a millor empresària agroalimentària; Carme Mora, com a millor empresària de restauració, i la millor directiva de l’any va recaure en Montse Monjo del grup Nexus.

En la categoria de mitjans de comunicació, la periodista Lídia Herèdia va recollir el premi per haver contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina per televisió. Altres guardonats van ser Núria Picas, com a millor esportista; la companyia Cassigalls, per la seva activitat artística; Alba Minguella, com a jove emprenedora, i Natàlia Alonso, per la seva tasca científica.

A més, es van fer dues distincions especials: d'una banda, el reconeixement a l’entitat més rellevant en l’ajut humanitari, que ha estat l’AECC-Catalunya contra el càncer de Lleida i, de l’altra, el guardó a M. Jesús Cabau, per la seva empremta personal i professional a Lleida.

Mèrits professionals de les dones

Funde és una entitat sense ànim de lucre que integra més de 200 empresàries i directives del sector privat i públic de Lleida i de Barcelona. Pretén ser un referent del saber femení en el món de l'economia i els negocis, convertint-se en un lobby cohesionat i de prestigi de dones professionals, directives i empresàries. Els premis tenen com a objectiu posar en relleu el mèrit empresarial i professional de les dones en diferents disciplines.

Administració i Direcció d'Empreses

Aida Moliné, nascuda a Aravell, ha estat graduada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Lleida amb una nota d'expedient de 8,77 i premiada pel Col.legi d'Economistes de Catalunya al millor expedient acadèmic del grau en ADE. Actualment està cursant el màster de Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió a la UdL.

Mostrar formulari de contacte