Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Aparador presenta l'exposició 'Les llaunes d'en Mallol'

L'Aparador presenta l'exposició 'Les llaunes d'en Mallol'

25 artistes han transformat en objectes de disseny pots abandonats al magatzem de la Ferreteria Mallol La mostra s'inaugurarà divendres a les 8 del vespre

L'Aparador
L'Aparador
10/01/2012 17:28

L'espai d'art l'Aparador inaugurarà aquest divendres, a les 8 del vespre, una nova exposició titulada Les llaunes d'en Mallol. En aquesta ocasió, és una mostra col.lectiva de 25 artistes locals que han experimentat amb material abandonat del magatzem de la Ferreteria Mallol, situada a poca distància de la plaça del Carme.

El col·lectiu l'Aparador explica que la inspiració d'aquest projecte és donar vida pròpia a llaunes i recipients "abandonats des de feia temps que, en mans d’artistes i dissenyadors, han reviscut i s’han transformat en peces úniques".

En el procés, hi afegeixen, "les llaunes han sofert tot tipus d’agressions: s’han pintat, esbotzat, aixafat, retallat, deformat i fins i tot s’han dessagnat". Algunes llaunes han canviat de pell, d'altres s’han posat l’abric o bé s’han convertit en llums o porta-retrats. També s'hi pot veure "pots que anuncien grans titulars o bé un contingut dolç o nutritiu".

Mostrar formulari de contacte