Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'arranjament del paviment de diversos carrers de la Seu començarà dimarts vinent

L'arranjament del paviment de diversos carrers de la Seu començarà dimarts vinent

El primer reasfaltatge es durà a terme als carrers dels Tres Ponts, Llorenç Tomàs i Costa i Germandat de Sant Sebastià. Les obres aniran a càrrec de l'empresa Àrids Romà, amb un cost de més de 160.000 euros

16/09/2015 19:20

Dimarts de la setmana que ve començaran les obres d'arranjament del paviment de diversos trams de carrers, avingudes i camins de la Seu d'Urgell. Els treballs aniran a càrrec de l'empresa Àrids Romà, i tindran un cost de 161.345,43 euros.

Els veïns dels carrers afectats per la intervenció seran informats a través d'una circular que trobaran a les seves bústies. En el paper s'explicarà l'inici de les obres i com incidiran en el trànsit rodat. Cal remarcar que el calendari previst està supeditat a les condicions climatològiques i al rendiment del treball.

Calendari:

Dimarts 22 de setembre: carrers Tres Ponts, Llorenç Tomàs i Costa (entre c/Tres Ponts i c/Germandat de Sant Sebastià) i Germandat de Sant Sebastià (entre c/Llorenç Tomàs i Costa i Avinguda Pau Claris).

Dimecres 23 de setembre: carrer Joaquim Viola Lafuerza (entre avinguda Pau Claris i Avinguda del Salòria).

Dijous 24 de setembre: carrer Llorenç Tomàs i Costa (entre Passeig pasqual Ingla i c/ Regència d'Urgell).

Divendres 25 de setembre: actuacions puntuals als carrers Sant Ermengol i Circumval·lació.

Dimecres 30 de setembre: carrer Mare Janer (entre avinguda del Salòria i c/Sant Joan Baptista de la Salle) i carrer Comtat d'Urgell (entre c/Mare Janer i c/Iglesias Navarri).

Dijous 1 d'octubre: Passatge dels Pollancres, carrer Llorenç Tomàs i Costa (entre c/Josep de Zulueta i c/ Mare Janer) i carrer de l'Orri (entre c/Comtat d'Urgell i c/Llorenç Tomàs i Costa).

Divendres 2 d'octubre: actuacions puntuals al carrer Bisbe Guitart i al camí d'accés al Parc del Segre.

Dilluns 5 d'octubre: actuacions puntuals a Camí Ral de Cerdanya, avinguda Guillem Graell, Barri del Firal i Camí de Castellciutat.

Dimarts 6 d'octubre: Camí del Salit.

Mostrar formulari de contacte