Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà reobre al públic mitjançant cita prèvia

L'Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà reobre al públic mitjançant cita prèvia

Els qui vulguin consultar documents han de contactar amb l'equipament per telèfon o correu electrònic. L'horari de moment és de dilluns a divendres de les 9 del matí a la una del migdia

Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà (Generalitat de Catalunya)
Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà (Generalitat de Catalunya)
10/06/2020 10:25

L'Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà ha reobert aquest dilluns les seves instal·lacions per a consulta pública. Per tal de complir les directrius establertes durant l’etapa de desconfinament, l'equipament cultural ha establert l'obligació de cita prèvia a través del correu electrònic acpallarssobira.cultura@gencat.cat o del telèfon 973 621 409.

L’usuari haurà de comunicar, mitjançant aquests canals, i amb un mínim de 24 hores d’antelació, la sol·licitud d’accés a la consulta presencial, tot indicant el nom, la data, l’hora i la durada aproximada de la visita. Igualment, per facilitar la preparació de la consulta i en la mesura del possible, haurà de fer constar la documentació que vol consultar. L’arxiu respondrà indicant el dia i l’hora en què pot efectuar la consulta.

Entre els aspectes importants que han de tenir en compte els qui hi vulguin entrar, s'ha esmentat:

  • L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14h.
  • L’aforament de l’arxiu a la sala de consulta és d’un màxim de 4 persones de forma concurrent.
  • La persona usuària ha de fer la seva comanda de consulta prèviament i l’arxiu la servirà el dia i hora indicat. En el cas que els documents que es demanin estiguin en quarantena, l’arxiu ha d’informar d’aquesta circumstància i indicar en quin moment estaran disponibles.
  • L’usuari haurà de seguir les indicacions de seguretat i salut establertes per l’arxiu.
  • L’arxiu posa a disposició de l’usuari gel hidroalcohòlic i guants d’un sol ús.
  • L’usuari ha d’accedir a l’arxiu obligatòriament amb mascareta pròpia.
  • Cal mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres entre les persones que fan ús de la sala de consulta.
  • Les consultes presencials sempre han de ser individuals. No és permesa la consulta d’un mateix document per part de dues o més persones alhora.
  • Els usuaris han de portar els seus propis estris d’escriptura que en cap cas s’han de compartir amb altres persones concurrents a la sala de consulta.
  • L’usuari ha de procedir a la neteja de guants amb el gel desinfectant, cada vegada que surti de la sala de consulta (períodes de descans, lavabo, etc.).

Mostrar formulari de contacte