Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Assemblea Social de la Seu organitza una xerrada sobre les retallades al CAP

L'Assemblea Social de la Seu organitza una xerrada sobre les retallades al CAP

L'acte, obert a tothom, comptarà amb la presència dels doctors José María Palacín i José Muñoz El debat vol aclarir com repercuteix la reducció pressupostària en la qualitat assistencial sanitària

Assemblea Social - Cartell Xerrada Cap
Assemblea Social - Cartell Xerrada Cap
29/02/2012 10:52

L'Assemblea Social de la Seu ha organitzat per aquest divendres, 2 de març, a les nou de la nit, al Centre Cívic El Passeig, una xerrada informativa sobre com afecten les retallades en sanitat al Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Seu d'Urgell. L'acte, obert a tothom, comptarà amb la presència del coordinador del CAP urgellenc, el doctor José María Palacín, i el metge de família de l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu, José Muñoz.

L'Assemblea Social de la Seu va néixer recentment per denunciar i aportar solucions a les "situacions socials injustes i sovint extremes que es viuen a la ciutat". El col.lectiu defensa clarament en el seu ideari "una educació i una sanitat pública i de qualitat".

L'entitat, que disposa d'un grup al facebook, té un funcionament assembleari i es concep sense lideratges personals i integrant diverses ideologies. Es reuneix tots els dilluns a les 19.30 hores al despatx número 4 del Centre Cívic El Passeig.

Mostrar formulari de contacte