Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ofereix cursos gratuïts de formació

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ofereix cursos gratuïts de formació

Enguany es consolida l’oferta, després de la bona rebuda de l’any passat Van dirigits a treballadors que cotitzen a la seguretat social
Centre Cultural 'Les Monges'
18/09/2008 12:31

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) ha organitzat un total de 13 seminaris gratuïts de formació continuada, dirigits a treballadors que cotitzen a la seguretat social en qualsevol dels seus règims (treballadors assalariats, autònoms, funcionaris, personal administratiu, sanitari, cossos de seguretat, entre d'altres). L’entitat alturgellenca augmenta enguany el número de cursos després de la bona rebuda de l’oferta formativa de l’any passat.

Els seminaris, que s’iniciaran a partir del pròxim mes d’octubre, inclouen matèries com la gestió del temps, la resolució de conflictes, la venda eficaç, la gerència del petit comerç, l’atenció telefònica i personal, el word bàsic, l’excel bàsic, el photoshop, el dreamweawer, la comptabilitat, l’elaboració de pressupostos, l’anglès bàsic i els carretons elevadors. Amb aquesta oferta àmplia de cursos gratuïts, l’AEU vol aconseguir la promoció de les activitats formatives entre els treballadors i empresaris, i contribuir a la formació laboral, imprescindible en el món actual.

Els seminaris es faran al Centre Tecnològic de l’Alt Pirineu (CTAP), situat a l’edifici de Les Monges de La Seu d’Urgell. Per a més informació cal trucar al telèfon 663931119. L’oferta està promoguda per l’AEU a través de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya (Pimec), el Consorci de la Formació Continuada de Catalunya i el Fons Social Europeu.

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell va néixer amb la finalitat d’agrupar tot el teixit empresarial de la comarca "per tal d’unir forces en defensa dels seus interessos". Es configura com una associació multisectorial, plural i independent d’empresaris de l’Alt Urgell, que vol promoure i defensar el sector empresarial de tota la comarca.

Mostrar formulari de contacte