Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació Orquestra Cadí organitza el Concert de Música de Tardor

L'Associació Orquestra Cadí organitza el Concert de Música de Tardor

El conjunt musical urgellenc, dirigit per Eugeni Sokhatskyy, actuarà dimecres vinent dia 23 al vespre a la Sala de la Immaculada

Concert de Tardor de l'Associació Orquestra Cadí
Concert de Tardor de l'Associació Orquestra Cadí
18/11/2022 18:50

L'Associació Orquestra Cadí organitza el seu 'Concert de Tardor' per sumar-se a la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics. Aquest dimecres vinent, dia 23, a 2/4 de 9 del vespre a la Sala de la Immaculada, l'Orquestra de Cambra Cadí oferirà una actuació sota la direcció d'Eugeni Sokhatskyy. L'entrada és gratuïta.

La formació musical urgellenca es defineix com "un conjunt de persones, amants de la música, composat per gent de l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès,  Andorra i Ucraïna". L'entitat es va fundar l’any 2001 a la Seu d’Urgell i l'any passat, doncs, va celebrar el seu 20è aniversari. En aquestes dues dècades han consolidat una orquestra de cambra que al principi va ser dirigida pel violinista Jordi Albelda i després, al llarg de vuit anys, per la violinista ucraïnesa Zoryana Sokhatska. Durant uns anys també va comptar amb un cor d’adults, la Coral Signum. 

L'associació ha organitzat concursos per a joves intèrprets i ha promogut concerts per a solistes amb acompanyament d’orquestra, a més d’organitzar concerts d’altres formacions a la Seu. A banda de l'Alt Urgell, també ha actuat en diverses comarques de la resta de Catalunya (Cerdanya, Berguedà, Solsonès, Noguera, Segarra, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Bages,Ripollès i Segrià), a més del Principat d’Andorra, Catalunya Nord i Alcanyís (Terol). L'any 2017 va ser l'Orquestra convidada al 5è Cicle de Música de Berga, en el programa “Va de Tecles”.

Mostrar formulari de contacte