Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació pels Animals del Pirineu fa una crida per salvar una colònia de gats a la Seu d'Urgell

L'Associació pels Animals del Pirineu fa una crida per salvar una colònia de gats a la Seu d'Urgell

Una trentena de felins, que són atesos actualment per l'entitat animalista, podrien ser enverinats si no es retiren del lloc on viuen abans de 15 dies
Gat rodamon (Foto: APAP)
02/02/2024 12:45

L'Associació pels Animals del Pirineu (APAP) ha fet una crida a entitats, col·lectius i veïns de la Seu d'Urgell per reubicar una colònia de gats que es troba al camí de Santa Magdalena. A l'espai, condicionat amb l'ajut de l'associació animalista, hi viuen una trentena de felins en situació d'emergència perquè s'ha amenaçat amb el seu enverinament si no es retiren del lloc en un màxim de 15 dies, segons s'assegura en un comunicat.

La colònia permet que els gats puguin viure dignament a l'exterior. L'APAP els proporciona aliment cada dia, així com les atencions veterinàries escaients. L'associació també ha castrat molts dels animals amb l'objectiu principal de controlar la població i posar solució a la problemàtica existent. Així mateix, durant els mesos d'estiu va agafar uns 25 gatets de les cadellades que hi havia i van ser donats en adopció a diferents famílies.

Les persones que puguin oferir una opció factible per traslladar els gats i continuar atenent-los, es poden posar en contacte amb l'APAP als telèfons 34 677 297 293 (Mar Gispert) o bé 34 615 621 111 (Raquel Heredia). Una altra opció és adreçar-se al correu electrònic . L'entitat també perfils a les xarxes socials Instagram i Facebook.

 

Mostrar formulari de contacte