Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ateneu de l'Alt Urgell demana la col.laboració dels veïns de la Seu i comarca

L'Ateneu de l'Alt Urgell demana la col.laboració dels veïns de la Seu i comarca

L'entitat necessita aconseguir 10.000 euros per adaptar el local que ha de serveir d'espai per dur a terme el seu projecte Ja han començat les obres, que s'allargaran fins a final de març

Ateneu Alt Urgell - Obres cartell
Ateneu Alt Urgell - Obres cartell
20/02/2015 11:42

L’Ateneu de l’Alt Urgell ha fet una crida a la col.laboració dels veïns i veïnes de la Seu i la comarca per aconseguir 10.000 euros per adaptar el local dels baixos del carrer Capdevila de la Seu d'Urgell, que ha de servir d'espai per dur a terme les activitats del col.lectiu.

Les donacions ajudaran a construir uns lavabos adaptats, habilitar una sala de reunions, una barra, un escenari, adequar la sala d'actes i renovar la instal.lació elèctrica. De moment, ja han començat les obres, que està previst que s'allarguin fins a final de març. Durant aquest període es realitzen jornades de treball els dissabtes de 9 a 14 hores, perquè tothom pugui implicar-se.

Les persones que vulguin col.laborar en el projecte poden fer-ho de manera presencial o bé realitzant una aportació econòmica. La donació es pot dur a terme el mateix dissabte al matí o bé ingressant els diners al compte corrent ES31-1491-0001-2721-3940-6421. Els promotors de l'Ateneu de l'Alt Urgell han editat un vídeo per fer difusió de la campanya de donacions.

Entitat popular

L’Ateneu de l’Alt Urgell és una entitat popular que gestiona i dinamitza l’espai de l’Ateneu, que ha de servir per impulsar la cultura popular pirinenca, essent alhora un agent actiu i compromès que des de l’Alt Urgell i per a l’Alt Urgell posi el seu gra de sorra transformador, "fomentant l’autoorganització, el debat i l’acció col·lectiva".

"Volem que l’Ateneu sigui un punt de trobada i d'enriquiment per als alturgellencs i alturgellenques crítics i participatius, reforçant projectes i ajudant-los a fer un salt endavant", indiquen els promotors. "Un punt de trobada que faciliti el contacte entre la població inquieta, motivada i crítica, tot impulsant, dinamitzant i fent de trampolí de les iniciatives que sorgeixin", remarca l'entitat.

L’Ateneu comptarà amb una sala d’actes i serà també un espai amb una programació cultural constant, fomentant la dinamització i cohesió del teixit cultural. Un altre dels objectius és que promogui iniciatives que afavoreixin el suport mutu i l’autoorganització "per enfortir llaços comunitaris i superar l’individualisme actual". El local també disposarà de sala de reunions i espais per a les entitats que les vulguin utilitzar.

Mostrar formulari de contacte