Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'EDFOR endega un concurs per dissenyar el seu nou logotip

L'EDFOR endega un concurs per dissenyar el seu nou logotip

Fins al 10 de maig es pot presentar les propostes, que han de ser inèdites, originals i fàcils d'aplicar a diferents formats. La nova imatge substituirà la que l'escola de futbol ha fet servir fins ara

Logotip de l'EDFOR
Logotip de l'EDFOR
04/05/2018 19:40

L'Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR) ha posat en marxa un concurs obert per dissenyar el nou logotip de l'entitat, que substituirà el que s'ha fet servir des dels inicis del projecte, l'any 1996.

Des de la junta de l'EDFOR han explicat que la decisió d'impulsar una nova imatge "no ha estat fàcil", atès que fins ara s'han identificat sempre amb el mateix logo i ja hi tenen "un vincle sentimental", però ho consideren necessari per tal de modernitzar la visió exterior del club i donar-li un nou impuls.

Els participants han de ser residents a la Seu o a la resta de l'Alt Urgell i el logotip presentat ha de ser original i inèdit. Cada participant pot presentar un màxim de tres propostes, en un sobre tancat en què hi ha de figurar, a l'exterior, el pseudònim de l'autor. A l'interior s'hi ha de detallar les dades indentificatives, com ara el nom, adreça, DNI, telèfon i correu electrònic.

El termini per presentar propostes és fins dijous vinent, 10 de maig, a les 8 del vespre. El disseny guanyador, que rebrà un premi de 250 euros, es farà públic al llarg dels dies següents. El logo escollit el decidirà un jurat format format per cinc persones vinculades al disseny, l'esport i la ciutat. Entre els criteris que es valoraran hi ha la facilitat d'identificació, la creativitat, l'originalitat i la facilitat per aplicar-lo a diferents formats, com ara equipament esportiu, cartells o bé material promocional. El jurat es reserva el dret de declarar el concurs desert en cas que no hi hagi cap proposta satisfactòria.

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DEL LOGOTIP DE L'EDFOR

Mostrar formulari de contacte