Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'EDFOR presenta oficialment els seus equips per a la temporada 2011-2012

L'EDFOR presenta oficialment els seus equips per a la temporada 2011-2012

Gairebé 200 persones han omplert aquest diumenge la pista esportiva polivalent de la Seu L'acte oficial va comptar amb la implicació d'entrenadors i de la junta de l'entitat

EDFOR - Presentació
EDFOR - Presentació
07/11/2011 17:45

L'Escola de Futbol Orgèl.lia (EDFOR) ha fet aquest diumenge la presentació oficial dels seus equips i de la base esportiva de l'entitat. Gairebé 200 persones han omplert la pista polivalent de la zona esportiva de la Seu d'Urgell.

El president de l'EDFOR, Joan Casanova, destaca la 'il.lusió' com a clau de la nova temporada 2011-2012, en què es continua amb l'objectiu de "formar i educar esportivament els joves futbolistes". "A nivell competitiu sempre s'intenta guanyar però no és la nostra prioritat", especifica Casanova.

L'EDFOR ha tocat sostre pel que fa a jugadors, ja que existeixen limitacions en relació amb les instal.lacions i també per al seguiment dels partits de competició. "Els desplaçaments suposen una despesa del 40% del pressupost final del club, finançat en més d'un 80% per les famílies dels jugadors", explica Casanova.

El president de l'EDFOR agraeix la implicació dels entrenadors i membres de la junta del club "per tirar endavant el projecte esportiu de l'entitat".

L'acte central de presentació de l'EDFOR el va presidir Joan Casanova,  l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el president de la Seu F.C., Jordi Grau.

Mostrar formulari de contacte