Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'equip de govern de les Valls d'Aguilar defensa la contractació de la nova secretària

L'equip de govern de les Valls d'Aguilar defensa la contractació de la nova secretària

L'Ajuntament afirma que s'ha seguit la legalitat en tot el procés i que no hi ha hagut duplicació del càrrec Dolors Vidal nega que es dificulti l'accés de l'oposició a documentació municipal

Noves de Segre
Noves de Segre
24/09/2008 10:39

L’equip de govern de les Valls d’Aguilar defensa la legalitat del procés de contractació de la nova secretària municipal. L’alcaldessa, Dolors Vidal (PSC-PM), ha criticat el fet que el grup de CiU hagi interposat un recurs contenciós administratiu al considerar que el tràmit s’ha fet de manera incorrecta.

Dolors Vidal es mostra “sorpresa” pel recurs judicial ja que, segons afirma, “la contractació s’ha fet de manera totalment legal, seguint les indicacions dels tècnics i assessors de l’Ajuntament, de les administracions locals i del departament de Governació”. Vidal afirma que “ara s’està convocant la plaça com està previst”.

Pel que fa a la coincidència amb el secretari del Consell Comarcal, l’alcaldessa indica que “al Consell li vam presentar la renúncia al servei de SAT abans del dia 20 d’abril, tal i com marca la normativa; ells no van comentar-ne res, només van confirmar que havien rebut el comunicat de renúncia, des d’aquell dia el secretari del Consell ja no va tornar a venir a l’Ajuntament i es va seguir el tràmit pertinent”. En aquest sentit, des de l’equip de govern asseguren que no només no hi ha hagut duplicació de càrrec sinó que durant uns dies el consistori va estar sense secretari, fins que el 5 de maig es va obrir el nou tràmit.

Sobre el procés, hi afegeixen que també es va contactar amb el Col.legi de Secretaris per saber si hi havia algú interessat en la plaça i que, com que no es va rebre cap demanda, es va procedir al mètode de contractació d’urgència. Vidal justifica que es recorrés a aquest mitjà “per no entorpir les tasques de l’ajuntament”. Dolors Vidal es mostra “tranquil.la” i confia que el jutge els donarà la raó perquè de moment no s’ha presentat cap mesura cautelar.

Vidal, d’altra banda, ha negat les acusacions de CiU sobre les dificultats que es troba l’oposició per accedir a documentació municipal, per presentar precs als plens o per rebre resposta als recursos administratius presentats en primera instància.

Mostrar formulari de contacte