Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les activitats d'estiu de l'Ajuntament de la Seu incorporen dos camps de treball per a joves

Les activitats d'estiu de l'Ajuntament de la Seu incorporen dos camps de treball per a joves

La proposta es durà a terme a la Torre de Solsona i al riu de la Calor. Durant la presentació de la guia de la qual s’han editat 4.000 exemplars que es repartiran a totes les escoles de La Seu i de la comarca, Albert Batalla ha subratllat l’àmplia oferta esportiva i de lleure que les institucions, entitats i associacions ciutadanes ofereixen per als mesos de juny, juliol, agost i setembre dirigides als infants i als joves.

Albert Batalla-Regidor de Joventut de l'Ajuntament de la Seu
Albert Batalla-Regidor de Joventut de l'Ajuntament de la Seu
10/05/2007 09:28

Les activitats infantils i juvenils d’estiu de la Seu incorporaran enguany dos camps de treball. Aniran adreçats a joves de 12 a 18 anys, el segment d’edat en què normalment és més difícil promoure aquesta mena de propostes. Avui s’ha presentat la guia d’activitats de la Seu i comarca, que es distribuïrà aquesta setmana a totes les llars.

Els joves podran participar en un taller de restauració a la Torre de Solsona, a Castellciutat, i al riu de la Calor, a prop del pont . Segons ha explicat el regidor de joventut, Albert Batalla, es tracta de dos punts molt significatius, en un cas perquè és la torre des d’on Josep Moragues va defensar la Seu de les tropes borbòniques, i en l’altre perquè sempre ha estat un punt d’esbarjo emblemàtic per a molts urgellencs durant l’estiu.

Durant la presentació de la guia de la qual s’han editat 4.000 exemplars que es repartiran a totes les escoles de La Seu i de la comarca, Albert Batalla ha subratllat l’àmplia oferta esportiva i de lleure que les institucions, entitats i associacions ciutadanes ofereixen per als mesos de juny, juliol, agost i setembre dirigides als infants i als joves.

Batalla ha manifestat que “tant des de l’Ajuntament com des del Consell Comarcal estem molt satisfets per la molt bona acollida d’aquesta guia per part de les famílies alturgellenques” i ha afegit que “qui no realitzi cap activitat lúdica o esportiva a l’estiu serà perquè no vol, ja que es proposen una trentena d’activitats diferents per gaudir de les vacances estivals”.

La guia inclou una trentena de propostes, que van dels casals d’estiu a les estades organitzades pels clubs esportius, passant per tallers de caire cultural. També s’hi detalla les dates de celebració, les condicions i com s’ha de fer en cada cas la preinscripció. El conjunt d’activitats s’espera que mobilitzi centenars d’infants i joves al llarg de l’estiu.

Mostrar formulari de contacte